Ştiri şi studii de caz

În această secțiune puteți citi despre comenzile noastre anterioare şi informații utile în detaliu sub forma unor studii de caz.

Pentru medici: abonament vizita cu sistem de plată card online

În 2019, WebOrigo și-a dezvoltat sistemul special de plată lunară cu cardul pentru practici medicale. Astfel, clinicile clasice, stomatologice, sau chiar cele veterinare, pot oferi un sistem de membrii în care oaspeții și pacienții lor se pot înscrie în siguranță pentru taxa lunară pentru acest serviciu, beneficiind astfel de servicii de comoditate pe care clinicienii le pot determina, desigur, singuri.

27/04/2020
Dezvoltarea unui sistem de rezervare

Sistem unic de rezervare, automatizat cap-coadă - așa am putea caracteriza sistemul de rezervare Golf Simulator, pe care l-am predat pentru centrul comercial Fashion Trend Center din Budaörs, Ungaria. Sistemul este de fapt o aplicație online care permite membrilor clubului (dar chiar și oaspeților externi - dacă se înregistrează în avans) să își facă o programare, să își înregistreze consumul și să evalueze sistemul.

05/03/2020
Automatizări industriale - telecomandă GSM

În 2020, WebOrigo a intrat pe o nouă piață în domeniul soluțiilor de automatizare industrială. Acest lucru a fost evident, deoarece a permis companiei noastre să își extindă portofoliul de produse, folosind experiența acumulată în dezvoltarea de soluții software bazate pe cloud. Astfel, în general, putem oferi un serviciu cu valoare adăugată mai mare, deoarece ne-am specializat exclusiv în software.

15/02/2020
DealBot - Un robot inteligent de negociat care poate fi integrat într-un magazin web

Theo, robotul de negociere al magazinului web NutriDeal, a fost finalizat. DealBot este un produs comun al magazinului web NutriDeal și WebOrigo, care este în întregime dezvoltarea noastră. Pentru a fi mai precis, cităm magazinul online:

15/01/2020
Introducerea unui sistem de guvernanță corporativă la NewDoggy

La site-ul de vânzare de cățeluși NewDoggy lucrăm încă de la începutul anului 2019 pentru a implementa un sistem de gestionare corporativă bazat pe web. În acest sistem de management corporativ, este extrem de important ca elementele din meniu să funcționeze corect și pe telefoane. La urma urmei, dacă aveți nevoie de informații specifice în timpul unei întâlniri, puteți găsi imediat cu o căutare.

10/12/2019
InstaBot a început

InstaBot, primul software auto-dezvoltat de automatizare de marketing WebOrigo, a fost lansat integral din propria investiție internă. „Primul robot Instagram 100% dezvoltat intern este gata! Ce inseamna asta? Faptul că instrumentul de marketing revoluționar a devenit disponibil și în Ungaria. Începem cu aprecieri automate, urmărire și multe alte funcții interesante (...) "

22/02/2019
Telecomandă grafică cu acces la distanță bazată pe browser cu letlinkme

Am predat cu succes serviciul nostru către letlink.me, care vă permite să stabiliți o conexiune bazată pe browser în timp real între computere virtuale, bazate pe Debian. Toate acestea printr-un canal criptat și complet gratuit.

18/08/2018
Stop-Loss Manager în Magyar Idők

Un articol despre sistemul de tranzacționare a criptomonedelor Stop-Loss Manager dezvoltat de WebOrigo a fost publicat în versiunea tipărită a Magyar Idők (Magyar Nemzet) și în ediția online a cotidianului.

21/06/2018
Am predat jocul Country-City

„Crearea este un lucru bun. Să vezi un proiect creat de la zero este nemaipomenit! Cred că acum am făcut din internet un loc și mai bun cu acest site web! Îi doresc o viață lungă, mulți utilizatori pe site! ”- am postat pe pagina noastră de Facebook când WebOrigo a lansat jocul Country City pentru publicul larg.

04/07/2017
BuszGuru - crearea unei platforme de rezervare online a autobuzelor

WebOrigo a atins o etapă importantă: sistemul BuszGuru a fost predat cu succes, ceea ce poate revoluționa organizarea călătoriilor cu autobuzul. Sistemul beneficiază atât chiriașii de autobuze, cât și companiile de autobuze. Funcționarea sa este simplă, dar cu atât mai revoluționară: companiile de autobuze fac o ofertă organizatorilor prin licitație una sub cealaltă, deci este sigur că chiriașul de autobuz va primi cea mai bună ofertă.

01/02/2017