Am predat jocul Country-City

2017-07-04

„Crearea este un lucru bun. Să vezi un proiect creat de la zero este nemaipomenit! Cred că acum am făcut din internet un loc și mai bun cu acest site web! Îi doresc o viață lungă, mulți utilizatori pe site! ”- am postat pe pagina noastră de Facebook când WebOrigo a lansat jocul Country City pentru publicul larg.Această aplicație web este o versiune de generație următoare a jocului clasic de hârtie, Country City Boy Girl. După cum arăta sloganul: joc vechi reîncărcat!

Nu am mai dezvoltat jocuri înainte, nu este zona noastră. Cu toate acestea, acest lucru nu a necesitat într-adevăr cunoștințe pentru dezvoltatorii de jocuri, doar tehnologiile web pe care le folosim de ani buni, cum ar fi jQuery, PHP sau doar compilarea șabloanelor de site-uri HTML-CSS. La fel ca în cazul altor proiecte, am fost aici antreprenorii generali, adică nu am făcut doar dezvoltarea, dar și producția de materiale grafice.

Jocul este disponibil nu numai cu înregistrarea tradițională, ci și cu conectare Facebook și Google, astfel încât să puteți începe o cameră privată cu un singur clic și să începeți să câștigați puncte.