Automatizări industriale - telecomandă GSM

2020-02-15

În 2020, WebOrigo a intrat pe o nouă piață în domeniul soluțiilor de automatizare industrială. Acest lucru a fost evident, deoarece a permis companiei noastre să își extindă portofoliul de produse, folosind experiența acumulată în dezvoltarea de soluții software bazate pe cloud. Astfel, în general, putem oferi un serviciu cu valoare adăugată mai mare, deoarece ne-am specializat exclusiv în software.Proiectele noastre utilizează în principal GSM (adică comunicare mobilă, precum SMS sau apel telefonic) și soluții bazate pe Internet, care pot fi utilizate pentru deschiderea automată a ușilor, controlul de blocare sau chiar punerea în funcțiune a unui circuit cu activare la distanță.

În cazul Ozone Air Kft., Au fost primii care au folosit hardware-ul nostru, telecomanda bazată pe GSM, pe care au putut să-l integreze în propria mașinărie, ceea ce economisește multe ore de lucru.

Ozone Air Kft se ocupă cu purificarea aerului de ozon, care servește clienți atât rezidențiali, cât și industriali. În cazul curățării aerului în industria morăritului, am putut ajuta prin instalarea unei telecomenzi, economisind astfel necesitatea de a porni și opri manual utilajele.

Anul acesta ne vom ocupa de evoluțiile ulterioare ale automatizărilor industriale, iar compania noastră devine din ce în ce mai puternică alături de celelalte trei domenii strategice. De asemenea, aici ne place să rezolvăm probleme în care să fim pionieri.