InstaBot a început

2019-02-22

InstaBot, primul software auto-dezvoltat de automatizare de marketing WebOrigo, a fost lansat integral din propria investiție internă.

„Primul robot Instagram 100% dezvoltat intern este gata! Ce inseamna asta? Faptul că instrumentul de marketing revoluționar a devenit disponibil și în Ungaria. Începem cu aprecieri automate, urmărire și multe alte funcții interesante care profită de accesul de la notificările Instagram. Setați ce doriți. Doriți să ajungeți la grupul dvs. de piață vizat de către membrii cheie sau din zonă? Posibil! Lansăm o perioadă de încercare gratuită pe 22 februarie. În același timp, intenționăm să lansăm sistemul. ”- instabot.hu

Pentru ce este bun InstaBot? Vă permite să ajungeți la milioane de oameni pe Instagram cu un filtru complet automatizat. Aceasta nu este doar o soluție eficientă, ci și rentabilă pentru promovarea site-urilor de rețea socială.

„Obțineți mai mulți urmăritori pe profilul dvs. de Instagram, construiți o comunitate ușor și rapid!" așa cum scrie pe pagina InstaBot.

Care sunt cele mai importante funcții ale sale?
- Faceți un comentariu personal pentru fiecare urmăritor: înseamnă că abonații au posibilitatea de a crea conținut unic
- Construiți o comunitate interesată și importantă pentru dvs. în mod eficient: social media implică deja verbal că această valoare provine din cât mai mulți membri ai comunității care sunt valoroși pentru noi
- Filtrați-vă publicul țintă cât mai exact: InstaBot vă oferă instrumente precum analizarea postărilor în mai mult de 70 de limbi pentru a vă ajuta.

Acestea sunt cele mai importante principii de-a lungul cărora a fost creat InstaBot. Dezvoltarea a început în decembrie 2018, cu prima zi de folosință care a avut loc pe 22 februarie 2019.

În timpul dezvoltării InstaBot, ne-am asigurat că toate procesele sunt automatizate cât mai mult. Există o interfață administratoare separată pentru partenerii redistribuitori, precum și pentru personalul nostru de administrator. Odată cu integrarea plaţii cu cardul, serviciul poate fi utilizat imediat, iar sistemul creează automat o solicitare de taxe, precum și o factură electronică.

Acesta este vândut prin intermediul partenerilor redistribuitori care primesc un sistem unic cu logoul propriu, astfel încât să-l poată vinde clienților lor ca un produs unic, marcat privat.