Introducerea unui sistem de guvernanță corporativă la NewDoggy

2019-12-10

La site-ul de vânzare de cățeluși NewDoggy lucrăm încă de la începutul anului 2019 pentru a implementa un sistem de gestionare corporativă bazat pe web. În acest sistem de management corporativ, este extrem de important ca elementele din meniu să funcționeze corect și pe telefoane. La urma urmei, dacă aveți nevoie de informații specifice în timpul unei întâlniri, puteți găsi imediat cu o căutare.Este un sistem la scară largă, dezvoltat la comandă, deoarece a trebuit să includă caracteristici ERP care nu sunt incluse în niciun alt sistem ERP disponibil în prezent pe piață pentru cumpărare sau închiriere. Cel mai mare avantaj al WebOrigo este că creează soluții pentru probleme nerezolvate, dezvoltă software care nu poate fi înlocuit cu niciun șablon. Sau este pur și simplu cazul în care este o piață atât de mică încât nu există o soluție existentă pentru aceasta, așa cum NewDoggy nu o avea, așa că au trebuit cu siguranță să recurgă la dezvoltarea personalizată.

Când am dezvoltat sistemul ERD al NewDoggy, ne-am asigurat să minimizăm povara administrativă pentru angajații noștri. Suntem conectați extern la WordPress care rulează pe www.newdoggy.com, astfel încât câinii înregistrați sunt transferați și șterşi automat de pe site-ul web.

Într-un sistem ERP, ca și aici, este important să se gestioneze nivelurile de autorizare, de aceea este important la ce secțiune are un angajat acces, ce secțiune are dreptul să o vizualizeze (adică nu poate edita sau modifica, dar altcineva poate modifica partea care îi este complet invizibilă). În fiecare caz, acestea sunt dezvoltate în comun cu compania care dorește serviciile, ca parte a unei evaluări îndelungate a nevoilor, așa cum am făcut-o aici.