Stop-Loss Manager în Magyar Idők

2018-06-21

Un articol despre sistemul de tranzacționare a criptomonedelor Stop-Loss Manager dezvoltat de WebOrigo a fost publicat în versiunea tipărită a Magyar Idők (Magyar Nemzet) și în ediția online a cotidianului.

„Poate elimina riscurile generate de fluctuațiile cursului de schimb, dar cel puțin este atenuat în mod semnificativ de software-ul dezvoltat în Ungaria în tranzacționarea criptomonedelor. Programul, actualmente în versiune beta, este acum disponibil pe cea de-a doua cea mai mare criptomonedă din lume, Binance și va fi disponibil în curând pe platformele de tranzacționare tradiționale.

Tranzacționarea criptomonedelor este în zilele sale de glorie, din ce în ce mai mulți utilizează platforme de schimb online, iar cererea în creștere este deservită de schimburile de criptomonede cu resurse vaste. Deși gradul ridicat de fluctuații ale cursului de schimb al monedei digitale este o oportunitate excelentă de a face profit, riscurile sunt de asemenea semnificative, iar platformele de tranzacționare nu oferă o protecție completă împotriva fluctuațiilor.

O soluție la această problemă este oferită de un software dezvoltat în întregime în Ungaria, care permite utilizarea completă și eficientă a funcției de stop-loss. (Funcția stop-loss închide automat poziția unui curs de schimb selectat, chiar dacă prețul de piață l-a depășit deja.) - Majoritatea platformelor de acțiuni, chiar dacă au o opțiune de stop-loss, nu au opțiunea de a tranzacționa monedele tradiționale, astfel încât acestea să poată oferi protecție împotriva fluctuațiilor cursului de schimb - a subliniat Gábor Pataki, fondatorul Trade Innovation Kft., care dezvoltă software-ul.

Stop-Loss Manager împerechează funcții suplimentare cu criptomonede, indiferent dacă sunt acceptate de platformă, astfel încât să puteți asigura câștiguri, să răscumpărați poziții vândute și să protejați capitalul. Comercianții pot utiliza software-ul pentru a urmări și gestiona portofoliul lor pe mai multe platforme. “

Sursa: https://www.magyaridok.hu/gazdasag/javulhat-a-kriptovalutaval-kereskedes-biztonsaga-3217024/