Telecomandă grafică cu acces la distanță bazată pe browser cu letlinkme

2018-08-18

Am predat cu succes serviciul nostru către letlink.me, care vă permite să stabiliți o conexiune bazată pe browser în timp real între computere virtuale, bazate pe Debian. Toate acestea printr-un canal criptat și complet gratuit.

Acest proiect este conceput pentru a sprijini sistemul de tranzacționare a criptomonedelor Stop-Loss Manager, dar este disponibil în mod independent ca produs proprietar separat.Pentru ce este bun letlink.me? Vă permite să gestionați o mașinărie virtuală la distanță într-o interfață grafică. Poate fi util pentru cei care doresc să gestioneze cu ușurință un computer temporar cu propria lor adresă IP dedicată. Servicii similare sunt utilizate, de exemplu, în cazul VPS Forex, deoarece și aici este important ca un computer să funcționeze 24 de ore pe zi, iar acest lucru ar trebui obținut din când în când, şi este cel mai rapid dintr-un browser.

Software-ul a fost tradus în mai multe limbi și este disponibil gratuit pe mașinăriile instalate de WebOrigo. Ne propunem să-l punem la dispoziția oricui sub forma unui pachet de instalare, astfel încât să poată profita de letlink.me pe alte mașinării.